VacuCraft PRO Vakuumirasia 8 Litraa

71,50 

Suuri osa kaikesta poisheitetystä ruoasta on ruokajätettä, joka olisi voitu syödä tai myydä – jos sitä käsiteltäisiin eri tavalla. VacuCraft on kehittänyt ratkaisun tähän!

Innovatiiviset vakuumastiat suurkeittiöihin ja ympäristöihin, jotka vaativat suurempia tilavuuksia. Voit säilyttää ruokaa jopa 80% pidempään kuin perinteisissä astioissa, uhraamatta tuoreutta, makua tai ravintoa. Tähän astiaan mahtuu 8 litraa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): VC-818 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
 

Kuvaus

Koska visionamme on edistää terveellistä elämäntapaa, joka sisältää enemmän tuoreita, korkealaatuisia ruokia, VacuCraft tuo nyt markkinoille ammattikäyttöön tarkoitettuja vakuumiastioita.

Ainutlaatuiset säilytysastiat – tehtävänä on luoda tyhjiö säiliöiden sisälle poistamalla astiasta ilma, joka muutoin aiheuttaa bakteerien kasvua ja joka saa ruoan pilaantumaan. Tämä teknologia saa ruoan säilymään tuoreena jopa 5 kertaa pidempään kuin perinteiset säilytysastiat.

Pakkaukset on valmistettu kestävästä Tritan-muovista, joka ei sisällä BPA:ta. Elintarviketuotteiden on kestettävä raskasta käyttöä, säännöllistä puhdistusta ja tiukoista elintarviketurvallisuussäännöistä. Siksi ei ole yllättävää, että ravintolat luottavat yhä enemmän BPA-vapaisiin tuotteisiin, jotka täyttävät teollisuudelle asetetut tiukat vaatimukset. Sähköinen automaattinen pumppu poistaa kaiken ilman vain muutamassa sekunnissa – napin painalluksella. Pumppu tunnistaa myös, kun kaikki ilma on poistettu, ja lopettaa pumppaamisen automaattisesti.

Kaikki astiat ja kannet ovat astianpesukonepesun kestäviä. Rasia kestää myös mikroaaltouunilämmityksen.

Beskrivning:

1 kpl rasia (pumppu ei sisälly pakettiin – voit ostaa sen täältä)
Väri: Läpinäkyvä, kirkas materiaali

Koko:

8 Litraa

Materiaali:

Rasia: BPA-fri Eastman Tritan™

Lisätiedot

Paino 1,18 kg (kilogramma)
Mitat 22,4 × 22,4 × 24,6 cm (senttimetri)