VacuCraft PRO Vakuumirasia 10 Litraa

79,00 

Suuri osa kaikesta poisheitetystä ruoasta on ruokajätettä, joka olisi voitu syödä tai myydä – jos sitä käsiteltäisiin eri tavalla. VacuCraft on kehittänyt ratkaisun tähän!

Innovatiiviset vakuumiastiat suurkeittiöihin ja ympäristöihin, jotka vaativat suurempia tilavuuksia. Voit säilyttää ruokaa jopa 80% pidempään kuin perinteisissä astioissa, uhraamatta tuoreutta, makua tai ravintoa. Tähän astiaan mahtuu 10 litraa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): VC-810 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
 

Kuvaus

VacuCraft PRO Vakuumisäilytysrasia 10 Litraa

Visioon terveellisempien elämäntapojen vaalimisesta kuuluu usein enemmän tuoretta, korkealaatuista ruokaa. Siksi Vacucraft esitteleekin nyt ammattikäyttöön suunnitellut vakuumisäilytysrasiat.

Vacucfraftin ainutlaatuinen säilytysastia, jonka tehtävänä on luoda tyhjiö säiliön sisälle, poistaa ilman, joka muuten aiheuttaa bakteerien kasvua ja joka tekee saa ruoan pilaantumaan. Vakuumitekniikka estää esimerkiksi hedelmiä ja vihanneksia muuttumasta ruskeiksi ja huonoiksi. Voit säilyttää ruokaa jopa 80% pidempään kuin perinteisissä astioissa uhraamatta tuoreutta, makua tai ravintoa. Tämän tekniikan ansiosta ruokahävikkiä voidaan vähentää, mikä säästää sekä ympäristöä että lompakkoa.

Astiat valmistetaan kulutusta kestävästä materiaalista,  Eastman Tritan -muovista joka on BPA-vapaata.

Miksi Tritan?

Eastman Tritan ™ on erittäin kestävä ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi. Lisäksi Tritan on BPA-vapaata toisin kuin halvat muovit, jotka sisältävät usein myrkkyjä, jotka ovat haitallisia sekä omalle terveydellemme että planeetallemme. Tritan on myös vastustuskykyisempi hajuille, tahroille ja pinttyville mauille. Myös materiaalin kristallinkirkas läpinäkyvyys on asia, jota monet arvostavat.

Elintarviketuotteiden täytyy kestää kovaa käyttöä, tiheää pesua ja elintarviketurvallisuuden asettamia tiukkoja määräyksiä. Siksi ei olekaan ihme, että ravintolat luottavat yhä enemmän BPA-vapaisiin tuotteisiin – jotka vastaavat teollisuuden tiukkoihin vaatimuksiin.

Sähköinen pumppu

Sähköinen, automaattinen pumppu poistaa kaiken ilman vain muutamassa sekunnissa – napin painalluksella. Se tunnistaa myös, kun kaikki ilma on poistettu ja lopettaa pumppaamisen.
HUOM! Pumppu myydään erikseen.  

Kaikki astiat ja kannet ovat astianpesukonepesun kestäviä. Rasia kestää myös mikroaaltouunilämmityksen.

Kuvaus:

1 kpl rasia (pumppu ei sisälly pakettiin – voit ostaa sen täältä)
Väri: Läpinäkyvä, kirkas materiaali

Koko:

10 Litraa

Materiaali:

Rasia: BPA-vapaa Eastman Tritan™

 

Lisätiedot

Paino 1,4 kg (kilogramma)
Mitat 22,4 × 22,4 × 31,3 cm (senttimetri)