VacuCraft kahvimuki 590 ml (eläinkuviolla)

16,00 

Bambukuitumukiemme LEMMIKKI EDITION eläinkuvioilla ovat suunniteltu lämpimille juomille. Lisäksi ne ovat BPA-vapaita ja biologisesti hajoavia. Nyt voit nauttia kahvisi tai teesi ilman turhia kertakäyttöastioita ja samalla teet planeetallemme palveluksen! Saatavilla kolmella eri kuvio-väri-yhdistelmällä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
 

Kuvaus

VacuCraft Kahvimuki VC342

Vacucraft kahvimuki on loistava kestomuki lämpimille juomille kuten kahville ja teelle. Mukit valmistetaan 70 % bambukuidusta, maissitärkkelyksestä ja muista luonnollisista kuiduista ja ovat siten biologisesti hajoavia. Lisäksi mukit ovat BPA-vapaita ja ne ovat FDA:n ja LFGB:n hyväksymiä. Kaikissa Vacucraftin mukeissa on silikoninen hiha, joka estää mukin luiskahtamisen kädestä ja saat siitä aina napakan otteen.

Sen lisäksi, että VacuCraftin mukit ovat erittäin hienoja, niiden avulla voit nauttia lempijuomasi kestävästä astiasta ja siten vähentää jätetaakkaa luonnolle. Kun ostat seuraavan kerran kahvin mukaasi kahvilasta, pyydä baristaa valmistamaan kahvi suoraan omaan mukiisi. Näin vältytään kertakäyttömukien turhalta käytöltä. Tai ota mukissa kahvit mukaasi jo kotoa lähtiessäsi, näin säästät myös kahvikuluissa.

Miksi bambua?

Bambu on materiaalina hyvin kulutusta kestävää ja antaa siten tuotteelle pitkän eliniän. Materiaali on myrkytön ja biologisesti hajoava.

Muki on astiankonepesun ja mikroaaltouunin kestävä.

Kuvaus

1 kuppi kannella ja silikonihihalla.
Väri: (eläinkuvio) Punainen/koiria – Vaaleanpunainen/kissoja – Vihreä/koiria

Koko

Tilavuus: 590 ml

Materiaali

Astia: Bambukuitu + silikonihiha.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Färg

Röd/Hundar, Rosa/Katter, Grön/Hundar