VacuCraft Kahvimuki 590 ml (useita värejä)

16,00 

Bambukuitumukimme lämpimille juomille ovat BPA-vapaita ja biologisesti hajoavia. Nyt voit nauttia kahvista tai teestä samalla kun säästät kertakäyttöastiota ja teet siten planeetallemme palveluksen! Saatavana kolmessa eri värissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
 

Kuvaus

VacuCraft Kahvimuki VC308

Vacucraft kahvimuki on loistava kestomuki lämpimille juomille kuten kahville ja teelle. Mukit valmistetaan 70 % bambukuidusta, maissitärkkelyksestä ja muista luonnollisista kuiduista ja ovat siten biologisesti hajoavia. Lisäksi mukit ovat BPA-vapaita ja ne ovat FDA:n ja LFGB:n hyväksymiä. Kaikissa Vacucraftin mukeissa on silikoninen hiha, joka estää mukin luiskahtamisen kädestä ja saat siitä aina napakan otteen.

Sen lisäksi, että VacuCraftin mukit ovat erittäin hienoja, niiden avulla voit nauttia lempijuomasi kestävästä astiasta ja siten vähentää jätetaakkaa luonnolle. Kun ostat seuraavan kerran kahvin mukaasi kahvilasta, pyydä baristaa valmistamaan kahvi suoraan omaan mukiisi. Näin vältytään kertakäyttömukien turhalta käytöltä. Tai ota mukissa kahvit mukaasi jo kotoa lähtiessäsi, näin säästät myös kahvikuluissa.

Miksi bambua?

Bambu on materiaalina hyvin kulutusta kestävää ja antaa siten tuotteelle pitkän eliniän. Materiaali on myrkytön ja biologisesti hajoava.

Muki on astiankonepesun ja mikroaaltouunin kestävä.

Kuvaus

1 kuppi kannella ja silikonihihalla.
Värit: Lila/Tummanvihreä/Vaaleanvihreä

Koko

Tilavuus: 590 ml

Materiaali

Astia: Bambukuitu + silikonihihat.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Färg

Lila, Ljusgrön, Mörkgrön