VacuCraft Vakuumirasiat VC002

59,00 

Mitkään ainekset eivät ole liian suuria tai liian pieniä tälle näppärälle säilytyssetille! Täydellisen kokoiset rasiat esim. pastan, riisin ja muiden viljatuotteiden säilytykseen; ehdoton tuotesetti joka keittiöön!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): VC-002 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,
 

Kuvaus

VacuCraft Vakuumirasiat VC-002

Vacucfraftin ainutlaatuinen säilytysastia, jonka tehtävänä on luoda tyhjiö säiliön sisälle, poistaa ilman, joka muuten aiheuttaa bakteerien kasvua ja joka tekee saa ruoan pilaantumaan. Vakuumitekniikka estää esimerkiksi hedelmiä ja vihanneksia muuttumasta ruskeiksi ja huonoiksi. Vacucraftin rasioiden avulla saat maun ja ravinteet säilymään paremmin mehuissa, smoothieissa ja ruoissa. Voit säilyttää ruokaa jopa 80% pidempään kuin perinteisissä astioissa uhraamatta tuoreutta, makua tai ravintoa. Tämän tekniikan ansiosta ruokahävikkiä voidaan vähentää, mikä säästää sekä ympäristöä että lompakkoa.

Astiat valmistetaan kulutusta kestävästä materiaalista, BPA-vapaasta Eastman Tritan -muovista joka on hyvin kulutusta kestävää. Rasioissa on päivämäärämerkintä kannessa, jonka ansiosta sinun on aina helppo tarkistaa kuinka kauan ruokaa on säilytetty.

Sekä rasia että kansi ovat pesukonepesun kestäviä. Rasia kestää myös mikroaaltouunissa lämmittämistä (ilman kantta). 

Miksi Tritan?

Eastman Tritan™ on erittäin kestävä ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi. Lisäksi Tritan on BPA-vapaata toisin kuin halvat muovit, jotka sisältävät usein myrkkyjä, jotka ovat haitallisia sekä omalle terveydellemme että planeetallemme. Tritan on myös vastustuskykyisempi hajuille, tahroille ja pinttyville mauille. Myös materiaalin kristallinkirkas läpinäkyvyys on asia, jota monet arvostavat.

Kuvaus:

4-osainen paketti (3 kpl vakuumirasioita + pumppu)
Väri:  kannet: vihreä omena, rasiat: kirkas

Koot:

Pieni sylinteri: 1L
Keskikokoinen sylinteri: 2L
Iso sylinteri: 3L

Materiaali:

Pumppu: Polypropyleeni
Rasiat: BPA-vapaa Eastman Tritan™