VacuCraft Vakuumirasia lemmikeille VC2052

32,00 

Täydellinen rasia lemmikkisi herkkujen ja välipalojen säilytykseen. Tämän rasian avulla saat lemmikkisi herkkujen maun ja ravinteet säilymään huomattavasti tavallisia rasioita pidempään! Tähän suureen astiaan mahtuu kokonaiset 3 litraa.

Tilapäisesti loppu

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): VC-2052 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
 

Kuvaus

VacuCraft Vakuumirasia lemmikeille VC2052

Vacucfraftin ainutlaatuinen säilytysastia, jonka tehtävänä on luoda tyhjiö säiliön sisälle, poistaa ilman, joka muuten aiheuttaa bakteerien kasvua ja joka tekee saa ruoan pilaantumaan. Vakuumitekniikka estää esimerkiksi hedelmiä ja vihanneksia muuttumasta ruskeiksi ja huonoiksi. Tämä pätee myös lemmikkisi ruokiin! Vacucraftin innovatiiviset säilytysastiat ruoansäilytyksen saavat elintarvikkeet säilymään jopa viisi kertaa niin pitkään kuin perinteiset säilytysastiat. Kiitos vakuumitekniikan, voit käyttää näitä säilytysastioita lemmikkisi ruoan ja herkkujen säilyttämisen tuoreina makua ja ravinteita unohtamatta!

Astiat valmistetaan kulutusta kestävästä materiaalista, BPA-vapaasta Eastman Tritan -muovista joka on hyvin kulutusta kestävää. Rasioissa on päivämäärämerkintä kannessa, jonka ansiosta sinun on aina helppo tarkistaa kuinka kauan ruokaa on säilytetty.

Sekä rasia että kansi ovat pesukonepesun kestäviä. Rasia kestää myös mikroaaltouunissa lämmittämistä (ilman kantta). 

Miksi Tritan?

Eastman Tritan™ on erittäin kestävä ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi. Lisäksi Tritan on BPA-vapaata toisin kuin halvat muovit, jotka sisältävät usein myrkkyjä, jotka ovat haitallisia sekä omalle terveydellemme että planeetallemme. Tritan on myös vastustuskykyisempi hajuille, tahroille ja pinttyville mauille. Myös materiaalin kristallinkirkas läpinäkyvyys on asia, jota monet arvostavat.

Kuvaus:

1 kpl vakuumirasia + pumppu
Värit: valkoinen ja harmaa

Koko:

Iso sylinteri: 3L

Materiaalit:

Pumppu: Polypropyleeni
Rasia: BPA-vapaa Eastman Tritan™