VacuCraft Vakuumirasia VC025

17,00 

Oletko usein liikenteessä ja otat mukaasi välipaloja? Silloin tämä on juuri sopiva säilytysrasia sinulle! Enää mukaan otetut hedelmät eivät puristu laukussasi mössöksi ja sen lisäksi ne säilyttävät makunsa ja värinsä! Tämä kompakti koko mahtuu näppärästi käsilaukkuunkin mukaan!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): VC-025 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
 

Kuvaus

VacuCraft Vakuumirasia VC025

Vacucfraftin ainutlaatuinen säilytysastia, jonka tehtävänä on luoda tyhjiö säiliön sisälle, poistaa ilman, joka muuten aiheuttaa bakteerien kasvua ja joka tekee saa ruoan pilaantumaan. Vakuumitekniikka estää esimerkiksi hedelmiä ja vihanneksia muuttumasta ruskeiksi ja huonoiksi. Voit säilyttää ruokaa jopa 80% pidempään kuin perinteisissä astioissa uhraamatta tuoreutta, makua tai ravintoa. Tämän tekniikan ansiosta ruokahävikkiä voidaan vähentää, mikä säästää sekä ympäristöä että lompakkoa.

Astiat valmistetaan kulutusta kestävästä materiaalista, BPA-vapaasta Eastman Tritan -muovista joka on hyvin kulutusta kestävää. Rasioissa on päivämäärämerkintä kannessa, jonka ansiosta sinun on aina helppo tarkistaa kuinka kauan ruokaa on säilytetty.

Sekä rasia että kansi ovat pesukonepesun kestäviä. Rasia kestää myös mikroaaltouunissa lämmittämistä (ilman kantta). 

Miksi Tritan?

Eastman Tritan ™ on erittäin kestävä ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi. Lisäksi Tritan on BPA-vapaata toisin kuin halvat muovit, jotka sisältävät usein myrkkyjä, jotka ovat haitallisia sekä omalle terveydellemme että planeetallemme. Tritan on myös vastustuskykyisempi hajuille, tahroille ja pinttyville mauille. Myös materiaalin kristallinkirkas läpinäkyvyys on asia, jota monet arvostavat.

Kuvaus:

1 kpl vakuumirasia + pumppu
Väri: kannet: vihreä omena, rasia: kirkas

Koko:

Pieni nelikulmio: 0,7 L

Materiaalit:

Pumppu: Polypropyleeni
Rasia: BPA-vapaa Eastman Tritan™