VacuCraft Vakuumirasia VC060

22,00 

Tämä rasia on suunniteltu sinulle, joka pidät tuoreista mehuista ja smoothieista. Nyt voit valmistaa kerralla isommankin määrän ilman että juoman laatu kärsii. Täytä vain astia, tyhjiöi rasia ja laita astia jääkaappiin – näin säilytät juoman vitamiinit ja mineraalit huomattavasti pidempään.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): VC-060 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
 

Kuvaus

VacuCraft Vaakuumirasia VC060

Vacucfraftin ainutlaatuinen säilytysastia, jonka tehtävänä on luoda tyhjiö säiliön sisälle, poistaa ilman, joka muuten aiheuttaa bakteerien kasvua ja joka tekee saa ruoan pilaantumaan. Vakuumitekniikka estää esimerkiksi hedelmiä ja vihanneksia muuttumasta ruskeiksi ja huonoiksi. Voit säilyttää ruokaa jopa 80% pidempään kuin perinteisissä astioissa uhraamatta tuoreutta, makua tai ravintoa. Tämän tekniikan ansiosta ruokahävikkiä voidaan vähentää, mikä säästää sekä ympäristöä että lompakkoa.

Astiat valmistetaan kulutusta kestävästä materiaalista, BPA-vapaasta Eastman Tritan -muovista joka on hyvin kulutusta kestävää. Rasioissa on päivämäärämerkintä kannessa, jonka ansiosta sinun on aina helppo tarkistaa kuinka kauan ruokaa on säilytetty.

Sekä rasia että kansi ovat pesukonepesun kestäviä. Rasia kestää myös mikroaaltouunissa lämmittämistä (ilman kantta). 

Miksi Tritan?

Eastman Tritan™ on erittäin kestävä ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi. Lisäksi Tritan on BPA-vapaata toisin kuin halvat muovit, jotka sisältävät usein myrkkyjä, jotka ovat haitallisia sekä omalle terveydellemme että planeetallemme. Tritan on myös vastustuskykyisempi hajuille, tahroille ja pinttyville mauille. Myös materiaalin kristallinkirkas läpinäkyvyys on asia, jota monet arvostavat.

Kuvaus:

1 kpl vakuumirasia + pumppu
Väri: kannet: vihreä omena, rasia: kirkas

Koko:

Juice Saver: 750 ml

Materiaalit:

Pumppu: Polypropyleeni
Rasia: BPA-vapaa Eastman Tritan™