Vacucraft Suomi

Osto – ja toimitusehdot

Yleistä

 Ilmainen toimitus
  • Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät ALV:in.
  • Kaikki tuotteet ovat Lindenbaum Agenturer AB:n (VacuCraft Sverige) omaisuutta kunnes maksu on vastaanotettu.
  • Kaikista petosyrityksistä ilmoitetaan aina poliisille. Verkkokauppamme pidättää oikeuden peruuttaa oston jos siihen liittyy epäilys petosyrityksestä.
  • Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin sivustolla.

Maksutavat

PAYEX

Käytämme PayEx-maksutapoja. Palvelu on suojattu ja sertifioitu PCI DSS -standardin (Payment Card Industry Data Security Standard) mukaisesti. Secure Socket Layer (SSL) luo suojatun ja salatun yhteyden tietokoneesi ja PayEx-maksupalvelimen välille. Kaikki tiedonsiirto on turvallista ilman, että ulkopuolisille tarjoutuisi luvatonta pääsyä mihinkään siirrettyyn tietoon. Emme koskaan säilytä mitään tili- tai maksukorttitietoja.

PayEx – Pohjoismaiden johtava maksuasiantuntija, tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja kauppaan useissa Pohjoismaissa.

PayEx tarjoaa maksuratkaisuja Internet-, mobiili- ja fyysiselle kaupankäynnille sekä hallinnollisia palveluita laskutuksessa, matkatilien hallinnassa ja perinnässä, mutta myös rahoituspalveluita, kuten factoring-, osamaksuja- sekä lainoja.

KORTTIMAKSUT

Tarjoamme korttimaksut yhteistyössä PayExin kanssa VISA:lla tai MasterCardilla.

PayEx salaa kaikki korttitiedot niin, että yksikään luvaton henkilö ei pääse tietoihin.

Täytä oston yhteydessä kortin numero, voimassaoloaika ja CVC-koodi PayExissä. Saatat joutua varmistamaan korttiostoksesi kortin myöntäjän Verified by VISA tai MasterCard SecureCode -sovelluksella.

Tiedot henkilötiedoista ja luottotarkastuksista

Henkilötietojen kerääminen ja luottotietojen tarkistus ovat edellytys sille, että pystymme käsittelemään luottomaksupyyntöjä. Ostohetkellä suoritetaan luottotarkistus, mikä tarkoittaa joissain tapauksissa luottokelpoisuusraportin ottamista. Jos luottokelpoisuusraportti otetaan, lähetetään kopio sinulle postitse. Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Annamme ostojen yhteydessä kerätyt henkilötiedot PayExille, 621 88 Visby, joka käsittelee henkilötietoja tunnistamisen ja luottotarkistusten suorittamista, laskutusta ja muuta saataviin liittyvää käsittelyä varten sekä tilastollisia ja analysointitarkoituksia varten, petosten välttämiseen, uusien tuotteiden kehittämiseen ja päätöksenteon tueksi perinnässä. Tiedot voidaan luovuttaa alihankkijoille sekä viranomaisille ja muille, joilla on lain mukaan oikeus tietoihin. Tietoja voidaan käyttää myös PayEx-tuotteiden markkinointiin, kirjeellä, sähköpostitse tai muulla tavoin, ellet ilmoita PayExille kirjallisesti, että et hyväksy tätä.

Saamisten siirtotiedot

Saamiset siirretään PayEx Sverige AB: lle, 556735-5671, S: t Hansplan 1, 621 88 Visby. Maksu voidaan siten suorittaa vain PayExille sille tilille, jonka PayEx ilmoittaa laskulla.

Jos haluat lunastaa ostoksesi ja sinulla on hyväksytty luottotestaus, saat sopimukesn tililuotosta PayEx Sverige AB: llä, 556735-5671, S: t Hansplan 1, 621 88 Visbyssä. Kun avaat tililuoton, asetetaan tilillesi yläluottoraja, joka vastaa ensimmäistä ostostasi. Kun maksat aikaisemman velkasi, voit tehdä uusia ostoksia tilillesi asetettuun enimmäisluottorajaan saakka. Luottorajaa voidaan nostaa erityissopimuksen ja uuden luottotarkastuksen jälkeen.

Toimitukset

Lähetämme kaikki paketit PostNordilla, joka toimittaa lähetyksen lähimpään toimipisteeseen, joka tekee yhteistyötä PostNordin kanssa. Normaali toimitusaika varastostamme Suomeen on 2-4 arkipäivää.

Noutamattomat paketit

Veloitamme SEK 300 noutamattomista paketeista. Jos peruutat tilauksen, kun paketti on jo lähetetty meiltä, sinun on noudettava se ja palautettava se meille, muuten paketti rekisteröidään noutamattomasti ja veloitetaan automaattisesti.

Kuljetusvahingot

Kaikki lähettämämme paketit ovat vakuutettuja. Jos paketti ja / tai sen sisältö on vaurioitunut, kun vastaanotat sen, vahingoista tulisi ilmoittaa heti paikan päällä. Jos olet avannut paketin ja huomaat, että jokin osa on vaurioitunut, ota kuva vaurioista ja liitä se sähköpostiin osoitteeseen: info@vacucraft.se.
Kun palautat paketin meille, olet itse vastuussa kuljetusriskistä. Jos tuote on vaurioitunut, lähetä se takaisin meille ja me lähetämme sinulle uuden tuotteen. Me huolehdimme vaurioituneiden pakettien toimituskuluista.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on verkkokaupassa aina lainmukainen peruuttamisoikeus 14 päivän ajan kaikista tavaroiden ostosopimuksista, jotka tehdään verkon kautta ja muusta myynnistä kiinteän myyntipaikan ulkopuolella. VacuCraft Sweden tarjoaa aina 90 päivän täydellisen peruutusoikeuden. Peruuttamisoikeus koskee vain, jos tavarat ja alkuperäinen pakkaus ovat alkuperäisessä kunnossa, mutta lain mukaan asiakkaalla on aina oikeus käsitellä tavaroita ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi tarvittavalla tavalla.

Jos peruutat ostoksesi ja palautat tavaran meille, hyvitämme ostosumman, mutta meillä on oikeus vähentää arvonmenetykset, jotka ovat aiheutuneet tuotteen tarpeettomasta käytöstä tuotteen ominaisuuksien ja toiminnan testaamiseksi. Arvon menetys arvioidaan tapauskohtaisesti. Peruutusaika alkaa päivästä, jolloin asiakas vastaanottaa tuotteen.

Olet vastuussa palautuksen toimitusriskistä: tähän riskiin sisältyy mm. tuotteen vaurioituminen kuljetuksessa tai tuotteen katoaminen kuljetuksen aikana.

Palautukset

Palauttaaksesi tuotteita sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme: info@vacucraft.se.