Osto – ja toimitusehdot

Yleistä

  • Kiinteä toimitusmaksu 7€ / tilaus.
  • Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät ALV:in.
  • Kaikki tuotteet ovat Lindenbaum Agenturer AB:n (VacuCraft Suomi) omaisuutta kunnes maksu on vastaanotettu.
  • Kaikista petosyrityksistä ilmoitetaan aina poliisille. Verkkokauppamme pidättää oikeuden peruuttaa oston jos siihen liittyy epäilys petosyrityksestä.
  • Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin sivustolla.

Maksutavat

Voit valita haluamasi maksutavan viimeistellessäsi tilauksen Klarna Checkoutissa.

1. Korttimaksut VISA:lla tai MasterCard:illa

Voit maksaa turvallisesti kortilla verkkokaupassamme. Verkkomaksut hoidetaan Klarnan ja DIBS Payment Services -palvelun avulla, jotka ovat pohjoisen johtavia maksupalvelutarjoajia Internetissä ja sertifioituja maksukorttiteollisuuden uusienPCO-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) turvallisuusvaatimuksien mukaan. Maksaessasi kortilla, siirryt SSL-suojatulle sivulle, jolla voit turvallisesti antaa korttisi tiedot ja suorittaa maksun. Kun maksu on hyväksytty, palaat takaisin vacucraft.fi -sivustolle, missä saat tilausvahvistuksen tilauksellesi. 

2. Lasku, maksu 14 päivän sisällä – Klarna

Valitessasi Klarnan laskun (maksu 14 päivän sisällä), saat tilauksestasi laskun, joka sinun tulee maksaa 14 päivän sisällä siitä, kun tavarat lähetetään varastoltamme. Käyttääksesi tätä maksutapaa, sinun täytyy antaa henkilötunnuksesti (pp.kk.vvvv-xxx) ja luottotietosi tulee olla hyväksyttävät.  Jos ostoksesi ylittää 600€ rajan ja haluat jakaa maksun osiin, tarvitaan lisätietoja tuloistasi. Klarna checkout ohjaa sinut läpi prosessin kassalla jos valitset käyttään näitä maksutapoja.

3. Osamaksu – Klarna

Tarjoamme Klarnan kautta mahdollisuuden jakaa ostoksesi 3,6,12 tai 12 kk osamaksusuunnitelmaan. Osamaksu 3-6 kk sopimuksella saa 0% koron. 12 -24 kk sopimuksissa on 19,95% korko.  Lisäksi osamaksusopimukseen liittyy aloitusmaksu sekä laskutusmaksun kuukausittaisista laskuista.

Valitse osamaksu maksutavaksi ostoskorissa ja monenko kuukauden maksusuunnitelman haluat. Kun olet vahvistanut tilauksesi ja osamaksusuunnitelmasi,  Klarna suorittaa normaalin luottotietotarkistuksen. Saat välittömästi tiedon onko hakemuksesi hyväksytty ostoksellesi. Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksutavan kassalla. Alla näet maksuehdot osamaksuille:

Tutustu Klarnan täysiin maksuehtoihin täällä.

Toimitukset

Lähetämme kaikki paketit PostNordilla, joka toimittaa lähetyksen lähimpään toimipisteeseen, joka tekee yhteistyötä PostNordin kanssa. Normaali toimitusaika varastostamme Suomeen on 2-5 arkipäivää.

Noutamattomat paketit

Veloitamme 30 € noutamattomista paketeista. Jos peruutat tilauksen, kun paketti on jo lähetetty meiltä, sinun on noudettava se ja palautettava se meille, muuten paketti rekisteröidään noutamattomasti ja veloitetaan automaattisesti.

Kuljetusvahingot

Kaikki lähettämämme paketit ovat vakuutettuja. Jos paketti ja / tai sen sisältö on vaurioitunut, kun vastaanotat sen, vahingoista tulisi ilmoittaa heti paikan päällä. Jos olet avannut paketin ja huomaat, että jokin osa on vaurioitunut, ota kuva vaurioista ja liitä se sähköpostiin osoitteeseen: info@vacucraft.fi. Kun palautat paketin meille, olet itse vastuussa kuljetusriskistä. Jos tuote on vaurioitunut, lähetä se takaisin meille ja me lähetämme sinulle uuden tuotteen. Me huolehdimme vaurioituneiden pakettien toimituskuluista.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on verkkokaupassa aina lainmukainen peruuttamisoikeus 14 päivän ajan kaikista tavaroiden ostosopimuksista, jotka tehdään verkon kautta ja muusta myynnistä kiinteän myyntipaikan ulkopuolella. VacuCraft Sweden tarjoaa aina 90 päivän täydellisen peruutusoikeuden. Peruuttamisoikeus koskee vain, jos tavarat ja alkuperäinen pakkaus ovat alkuperäisessä kunnossa, mutta lain mukaan asiakkaalla on aina oikeus käsitellä tavaroita ominaisuuksien ja toiminnan toteamiseksi tarvittavalla tavalla.

Jos peruutat ostoksesi ja palautat tavaran meille, hyvitämme ostosumman, mutta meillä on oikeus vähentää arvonmenetykset, jotka ovat aiheutuneet tuotteen tarpeettomasta käytöstä tuotteen ominaisuuksien ja toiminnan testaamiseksi. Arvon menetys arvioidaan tapauskohtaisesti. Peruutusaika alkaa päivästä, jolloin asiakas vastaanottaa tuotteen.

Olet vastuussa palautuksen toimitusriskistä: tähän riskiin sisältyy mm. tuotteen vaurioituminen kuljetuksessa tai tuotteen katoaminen kuljetuksen aikana.

Palautukset

Palauttaaksesi tuotteita sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme: info@vacucraft.fi.