Tietoa Vacucraftista

Vacucraftin historia

Vacucraft ymmärtää, että ruoan kulutus merkitsee paljon enemmän kuin vain nälän tyydyttämistä. Se mitä syömme vaikuttaa suoraan kehomme, aisteihimme – ja lompakkoomme.

Monet tietävät luonnollisen ja luonnonmukaisen ruoan syömisen edut, mutta ovat todellisuudessa sen tosiasian edessä, että terveelliset, jalostamattomat raaka-aineet voivat olla kalliita, ja monilla ei yksinkertaisesti ole varaa niihin. Tämä johtaa halpojen ruokien kulutukseen, joka on usein hyvin käsiteltyä ja jossa on rasvaa, suolaa ja sokeria. Lopputulos on, että ihmiset perustavat ruokavalintansa terveyden sijasta rahaan.

Vacucraft on kehittänyt ratkaisun tähän ongelmaan – vakuumisuljetut säilytysastiat elintarvikkeiden varastointiin, jotka tarjoavat enemmän vastinetta rahalle. Vakuumitekniikalla ruoka saadaan pysymään tuoreena pidempään poistamalla säilytysastiasta ilmaa, joka muutoin nopeuttaa ruoan pilaantumista. Lopputuloksena on, että ruokaa joudutaan heittämään pois vähemmän, mikä puolestaan tarkoitta, että säästät sekä ympäristöä että rahaa. Kun asiaa katsastelee näin, huomaa, että säilytysastiat maksavat itsensä useaan kertaan takaisin.

Terveys on tärkein prioriteettimme. Siksi Vacucraft haluaa tarjota tuotteita, jotka vähentävät haitallisia toksiineja, samalla kun ne säilyttävät ruokaa, jotta voit syödä enemmän tuoretta ja luonnollista ruokaa. Olemme toki kaikki kuulleet haitallisista vaikutuksista, joita halvalla muovilla voi olla omaan terveyteemme ja planeettamme. Tästä syystä käytämme vain parasta laatua olevia BPA-tuotteita – Tritania ja Borosilikaattilasia. Tritan-muovi on käytännössä tuhoutumatonta. Sen lujuus ja kestävyys takaavat tuotteen pitkän käyttöiän, minkä ansiosta säästät rahaa, joka muuten olisi kulunut uusien säilytysastioiden (jotka helposti hajoavat, menettävät laadun ja värjäytyvät) hankintaan .

Vacucraft Suomi