Vacucraft lanseerataan Suomessa!

Vihdoinkin Suomessa!

Monet ovat hyvin tietoisia luonnollisten ja luonnonmukaisten elintarvikkeiden syömisen eduista, mutta kohtaavat todellisuuden, jossa terveelliset, jalostamattomat elintarvikkeet voivat olla kalliita (ja lisäksi pilaantuvat nopeasti). Tämä johtaa siihen, että monet valitsevat halpoja ruokia, jotka ovat usein vahvasti käsiteltyjä, ravinneköyhiä ja sisältävät transrasvoja, suolaa ja sokeria. Loppujen lopuksi ihmiset perustavat ruokavalintansa hintaan eikä terveyteensä. Mutta näin ei ole pakko olla!

VacuCraft on kehittänyt ratkaisun, joka voi olla hyödyllinen – vakuumisuljetut säilytysastiat elintarvikkeiden varastoimiseksi ja siten antaa sinulle enemmän vastinetta rahalle. VacuCraftin tuotteet eroavat täysin muista markkinoilla olevista säilytysastioista. Ne eivät ainoastaan säilytä ruokaa, vaan säilyttävät sen ja pitävät sen tuoreena paljon pidempään. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti poistamalla astiasta ilma, joka muuten aiheuttaa bakteerikasvua, ja kiihdyttää ruoan pilaantumista. Kun ruoka säilyy tuoreena kauemmin, syntyy vähemmän ruokahävikkiä ja näin säästät rahaa. Kun tarkastelet asiaa tältä kantilta, astiat maksavat itse itsensä uudestaan ja uudestaan!

Etuja:

  • Säilyttää ruoan jopa 5 kertaa pidempään kuin tavalliset säilytysastiat.
  • Valmistettu BPA-vapaasta Eastman Tritan:ista joka on lähes mahdotonta rikkoa.
  • Hylkii enemmän hajuja, tahroja ja pinttyviä makuja ja pinta säilyy kristallinkirkkaana ja läpinäkyvänä, ahkerasta käytöstä huolimatta.
  • Astianpesukoneen kestävä.
  • Voit lämmittää ruoan mikroaaltouunissa suoraan astiassa (älä laita kantta mikroon)
  • Eri kokoisia astioita eri käyttötarkoituksiin. Suurin osa astioista voidaan kasata helposti päällekkäin/sisäkkäin.